Wat kan ik voor u doen?

In mijn specialisme als fotograaf richt ik mij op portretten en verhalende fotografie. Het vertellen van een verhaal en het creëren van een gevoel in de foto vind ik erg belangrijk. Een kracht van mij als fotograaf is het vinden van een oprechte houding bij de persoon voor mijn lens.

Buiten de portretten is mijn opleiding erg divers geweest, en heb ik in deze jaren op verschillende disciplines gefocust. Zoals in mijn commerciële werk is terug te zien, werk ik dan ook graag aan reportages en ben ik bekend met veel verschillende takken van fotografie. Buiten het fotograferen zelf vind ik het erg interessant om na te denken over beeldcommunicatie. Wat wil je met een foto vertellen en hoe kunnen we er voor zorgen dat die boodschap over komt bij jouw doelgroep? Voor zowel bedrijven als particulieren geldt dat ik open sta voor ideeën en projecten. Daarbij denk ik graag met u mee, ook als u zelf nog niet precies weet wat u zoekt.

 

Klant ervaringen

Fijne persoonlijkheid, zeer gedreven
Martijn Beekman

Ik zie dat Loretta een goede klik heeft met haar “modellen”. Zij brengt persoonlijkheid mee en gedrevenheid. Eenvoud als kracht, ze heeft geen trukendoos nodig om beelden beter te laten lijken.

Kwalitatief & punctueel
Caspar Heerink

Enige jaren verzorgt Loretta de foto’s van de make-over voor ons tijdschrift ForYou Magazine Voorburg – Leidschendam. Zo een dag is hectisch, er gebeurt veel, dan moeten er ook nog goede actie foto’s gemaakt…

Goede ervaring
Ornée & Company

Ornée & Company heeft Loretta als fotograaf leren kennen toen ze pas begon met fotografie-projecten. Ze had onze opdracht goed voorbereid, een mooie buitenlocatie uitgezocht en gaf een aantal mogelijkheden om portretten in diverse…